Digikeijs DR5033 DR5033-ADJ DCC Booster 3 ampere

€ 89,90

De DR5033 is een 3-Ampere, H-brug DCC booster met meerdere aansluitmogelijkheden op een al beschikbare digitale centrale.
De DR5033 beschikt over een aantal unieke mogelijkheden.
Zo kan de booster autonoom zijn uitgang ompolen (fase-draaiing) als een foute aansluiting op de rail geconstateerd wordt die anders kortsluiting zou opleveren.
De booster kan op verschillende systemen aangesloten worden.
Zo beschikt de DR5033 over CDE (Lenz™), B-BUS™ (Roco™), L.NET-T (Intellibox™) en Railsniffer (PIKO™ Digi1, EcOS™ etc.) ingangen.

Daarnaast kan de booster middels L.NET LNCV programmering zeer flexibel ingesteld worden op uw eigen situatie.
Aangesloten op L.NET kan de DR5033 optioneel aan- en uitgeschakeld worden middels, naar keuze, de STOP-GO knoppen op de centrale of via een (configureerbaar) wisseladres.
Ook meldt de booster dan zijn status aan de centrale via L.NET en kunnen via LNCV de belasting (0-100%) en de temperatuur van de H-brug in ‘C uitgelezen worden.
Eveneens op L.NET aangesloten kan de DR5033 ‘luisteren’ naar een configureerbaar wisseladres, waarmee de uitgang van de booster omgepoold kan worden.
Bovendien beschikt de booster over de mogelijkheid naar 2x2 configureerbare terugmeld adressen (2x ompolen aan, 2 maal ompolen uit) te ‘luisteren’ waarmee een kortsluitvrij keerlus schakeling gemaakt kan worden.

Roco™ Z21™/z21™/MultiMaus™
R-BUS™
L.NET
Lenz™ DCC CDE
TRACK-SNIFFER
H-BRIDGE
RAILCOM

18V / 3-Ampère
Automatische fase herkenning/correctie
Inclusief regelbare voeding (15 - 24 Volt)!!

Op voorraad (2)
Aantal
+
Code: DR5033-ADJ
Categorie: Accessoires
Merk: Digikeijs
Deel