Digikeijs DR5039 Universele adapter om vier CDE boosters aan te sluiten op centrales met een LocoNet-B uitgang - actie

€ 49,95 € 24,95

Universele adapter om vier CDE boosters aan te sluiten op centrales met een LocoNet-B uitgang.

Op voorraad (1)
Aantal
+
Code: DR5039
Categorie: Accessoires
Merk: Digikeijs
Deel

Uitgebreide informatie

DR5039 LocoNet naar CDE adapter
De DR5039 is een universele adapter om CDE boosters aan te sluiten op centrales met een LocoNet-B uitgang. De DR5039 heeft 4 verschillende aansluitmogelijkheden voor CDE boosters. Elk van de 4 aansluitingen heeft een eigen kortsluit bewaking en -melding. De DR5039 kan, via LocoNet CV (LNCV) op een aantal manieren ingesteld worden. De instellingen regelen hoe de LocoNet adapter aan de centrale een eventuele kortsluiting meldt.

Bij kortsluiting is de LocoNet adapter zeer geschikt

Standaard wordt bij een kortsluiting een GP-OFF naar het LocoNet gestuurd. Bij gebruik aan een DR5000, geeft de DR5000 aan welke van de 4 CDE aansluitingen de kortsluiting heeft veroorzaakt. De DR5039 zelf geeft middels LED signalering ook aan welke van de CDE aansluitingen kortsluiting veroorzaakt hebben. Daarnaast bezit de DR5000 een indicatie over het niet aanwezig zijn van een RailSync signaal op de LocoNet-B ingang.

Universele LocoNet adapter

Via de DR5039 kunt u nu ook CDE-compatible boosters op uw DR5000 aansluiten. De DR5039 is ook geschikt om alle niet-Digikeijs centrales die over een LocoNet-B aansluiting beschikken, bij voorbeeld Digitrax® centrales, de mogelijkheid tot gebruik van CDE boosters te geven. De LocoNet adapter is daarmee een universele adapter. Een eventueel op de LocoNet-B ingang aanwezig RailCom® signaal, wordt transparant doorgegeven aan de CDE aansluitingen.

 

Handleiding Downloaden