Holland Oto 8-1184 Irizar ietram - Een tram op rubberbanden - Handmade Resinmodel

€ 245,00

Holland Oto 8-1184 Irizar ietram - Een tram op rubberbanden.
Het model is in een zeer kleine oplage gemaakt.
Ook het interieur is extreem nauwkeurig nagemaakt.
Het model is circa 14 cm. lang.

Dit product is niet op voorraad
Houd mij op de hoogte
Code: 8-1184
Categorie: Modelauto's
Merk: Holland Oto
Deel

Een tram op het asfalt
De Irizar ie tram is een 100% elektrische, emissievrije bus met het uiterlijk van een tram die de grote capaciteit, de gemakkelijke toegang en de interne configuratie van een tram combineert met de flexibiliteit van een stadsbus.

Dit model is ontwikkeld in versies van 12 m tot en met 18 m geleed versie en met een maximale capaciteit van 155 personen.

De Irizar ie tram biedt een strak, minimalistisch ontwerp en al zijn kenmerken komen overeen met specifieke functionele aspecten waardoor hij een identiteit en een beeld kan creëren dat gemakkelijk herkenbaar is voor zijn gebruikers. Toegankelijkheid, veiligheid, passagiersstroom en passagierscomfort zijn de inspiratie achter de interieurarchitectuur, resulterend in een licht, comfortabel, ruim, aangenaam en veilig interieur.

De toegankelijkheid en passagiersstroom worden verder verbeterd door maximaal 8 schuifdeuren, de integrale lage vloer, de zitopstelling, de interieurverdeling met brede gangpaden, de bewegwijzering op de stoelen gereserveerd voor rolstoelen en / of kinderwagens, de hoorbare stopverzoekinformatie, de installatie van kaartvalidatie-apparaten, het ontwerp van de rijpositie en de comfortabele en moeiteloze toegang.

Het interieurontwerp probeert de gebruiker het gevoel van openheid en helderheid te bieden.

Nominaal vermogen 180 kW
Nominaal koppel nominaal 1.500 Nm
Tractiecapaciteit zelfs op maximale hellingen van 18%